Bläckfiskringar panerade - 1 kg
Goda panerade bläckfiskringar är en populär aptitretare eller huvudrätt som ofta serveras på restauranger eller som street food. De består av bläckfiskarmar som skärs i ringar och sedan paneras och friteras till gyllenbrun perfektion.
Information
Panerade bläckfiskringar
Latinskt namn: Illex argentinus
Förpackning: 1 kg
Fångstområde: Fiskad i Sydvästraatlanten, krok/Trålad med selektivt redskap
Producerad: I Spanien
Förvaring: Fryst -18° C eller kallare. Upptinad vara bör ej omfrysas, förvaras max 2 dagar vid 0-4°C
Hållbarhet: 24 månader
Bläckfiskringar
Bläckfiskringar är en maträtt som görs av skivade bitar av bläckfiskarmar. Det är panerade och klara att steka eller fritera. Bläckfiskringar är en populär förrätt eller aptitretare i det medelhavs inspirerande köket och kan serveras med en mängd olika såser, inklusive aioli, marinara och tzatziki. Det har en mild och söt smak och en fast konsistens som gör dom till en populär maträtt.