Bläckfiskringar opanerade - 1 kg
Bläckfiskringar är en populär maträtt som består av skivor av bläckfisk.
Bläckfiskringar är en populär rätt som härstammar från det medelhavsområdet. De är särskilt vanliga i länder som Grekland, Spanien och Italien, där bläckfisk används i många olika maträtter. Det är även vanligt att äta bläckfisk i länder som Japan och Sydkorea, där den tillagas på olika sätt, inklusive i form av bläckfiskringar. Så bläckfiskringar är inte specifikt knutna till ett enda land utan förekommer i olika varianter över hela världen.
Dessa bläckfiskringar är opanerade för den som vill panera själv eller till använding för övriga recept.
Information
Opanerade bläckfiskringar
Latinskt namn: Illex argentinus
Förpackning: 1 kg
Fångstområde: Fiskad i Sydvästraatlanten, krok/Trålad med selektivt redskap
Producerad: I Spanien
Förvaring: Fryst -18° C eller kallare. Upptinad vara bör ej omfrysas, förvaras max 2 dagar vid 0-4°C
Hållbarhet: 24 månader
Bläckfiskringar
Bläckfiskringar är en maträtt som görs av skivade bitar av bläckfiskarmar. Bläckfiskringar är en populär förrätt eller aptitretare i det medelhavs inspirerande köket och kan serveras med en mängd olika såser, inklusive aioli, marinara och tzatziki. Det har en mild och söt smak och en fast konsistens som gör dom till en populär maträtt.