• Snabba leveranser i hela Sverige - Fri frakt över 995 kr 

Pankopanerad laxburgare med nötig coleslaw

Ingredienser

  • Laxburgare - 4 st
  • Morötter - 50 gram
  • Vitkål - 50 gram
  • Rivjärn - 50 gram
  • Grönkål - 50 gram
  • Majonäs - 2 msk
  • Cream Fraiche - 2 msk
  • Salt
  • Peppar
  • Ägg - 1 st
  • Vetemjöl - 2 msk
  • Panko
  • Hamburgebröd
  • Tomater
  • Gurka
  • Persilja
  • Ruccola

Instruktioner

Pankopanerad laxburgare med nötig coleslaw.

Gör såhär:

  1. 50 gram vardera av morötter, vitkål, rödkål och grönkål.
  2. Riv dom i ett rivjärn och lägg i en skål. Hacka lite hasselnötter och blanda sedan i 2 msk majonäs och 2 msk cream fraiche.
  3. Rör runt.
  4. Blanda sedan i 1 msk sesamolja och smaka av med salt och peppar.
  5. Börja med att göra en panko planering med 1 ägg, 2 msk vetemjöl och panko.
  6. Doppa laxburgarna och stek på medelhög värme tills fisken får en fyllengul färg.
  7. Serveras med gott hamburgebröd, tomater, gruka, persilja och ruccola.
  8. Smaklig spis!

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen