Sprödbakad sejfilè - (Glutenfri) - 2,5 kg
Sprödbakad sejfilé är en läcker rätt som kan njutas av även av personer som föredrar en glutenfri kost.
Denna fiskrätt är både god och enkel att tillaga.
Servera den sprödbakade sejfilén med en sida av valfria glutenfria tillbehör som kokt potatis, grönsaker eller en sallad. Du kan även komplettera rätten med en läcker sås, som till exempel citronsås eller en aioli. Nu kan du njuta av en läcker och glutenfri sprödbakad sejfilé!
Smaklig måltid!
Information
Sprödbakad Sejfilè 50g
MSC-märkt
Latinskt namn: Pokkachius virens
Förpackning: 2,5 kg
Fångstområde: Fiskad i Nordostatlanten FAO 27 Nordsjön med trål
Producerad: I Danmark
Förvaring: I frysutrymme -18°C eller kallare
Hållbarhet: 24 månader
Ingredienser: : Sej 55%, ströbröd (vete), vetemjöl, palmolja, vatten, salt, kryddor (senap), bakpulver E500
Panerad sejfilè
Panerad sejfilè är en klassisk rätt som består av sejfilé som är panerad och klar att stekas. Ett bra alternativ för barn eftersom det en en mild fisk med en krispig och smakfull yta som de flesta barn brukar gilla. Det är också en bra källa till protein och omega-3-fettsyror som är viktiga för barns hälsa och utveckling.
Tillagning
Stek fisken i olja eller smör tills den är gyllenbrun och krispig på utsidan och mjuk och saftig på insidan. Panerad sejfilè serveras ofta med remouladsås, citron och valfria tillbehör som kokt potatis eller grönsaker.