• Snabba leveranser i hela Sverige - Fri frakt över 995 kr 

Hälleflundrafilé

 

Här finner ni vårt utbud på hälleflundrafileér, den levereras som all vår fisk frusen direkt efter fångst för allra bästa upplevelse.

 

Hälleflundra från hav till bord 

För att säkerställa att våra kunder får njuta av den allra bästa hälleflundran, garanterar vi att all vår fisk levereras färskfrusen direkt från fångst. Genom att snabbt frysa in hälleflundran bevaras dess smak, konsistens och näringsämnen på bästa möjliga sätt, vilket resulterar i en oöverträffad kvalitet. Detta bidrar inte bara till en optimal smakupplevelse utan också till en produkt som är hållbar över tid, vilket ger kunderna flexibiliteten att njuta av denna exklusiva delikatess närhelst de önskar.

En utsökt plattfisk! 

Hälleflundran är en fisk som är omtyckt för sin raffinerade smak, uppskattas av fiskälskare över hela världen. Denna stora majestätiska plattfisk, fångad i de djupa, kalla vatten runt Nordatlanten och Norra Stilla havet, är känd för sitt fasta, vita kött och sin mångsidighet i köket. Den kan stekas, grillas, bakas, och dess delikata smak harmoniserar med ett oändligt antal tillbehör och smaksättningar.

Fisken levereras fryst

Vårt urval av färskfrusen fisk begränsas inte bara till hälleflundra. Vi erbjuder även ett brett sortiment av andra färskfrusna fiskar, alla noggrant utvalda för att möta våra höga krav på kvalitet och hållbarhet. Från torsk och lax till mer sällsynta sorter som kan vara svåra att hitta på den lokala marknaden, strävar vi efter att tillhandahålla ett sortiment som tillfredsställer de mest kräsna kundernas behov och önskemål.

Att välja vår färskfrusna hälleflundra innebär att du väljer en produkt som står för både exceptionell smak och ansvarsfull hållbarhetspraxis. Vi samarbetar enbart med noggrant utvalda fartyg och fiskenäringar. 

Vi är dedikerade till att leverera färskfrusen fisk av högsta kvalitet, direkt till ditt kök. Upptäck skillnaden med vår hälleflundra och låt dess förstklassiga smak bli en del av dina måltidstraditioner, antingen till vardags eller högtid.

 

Produkten har blivit tillagd i varukorgen